Helsingin Kirjamessut 2008

Tulipahan vierailtua ensimmäistä kertaa Helsingin Kirjamessuilla Messukeskuksessa Pasilassa; ihmisiä, kirjoja, ihmisiä, kirjoja, ihmisiä… Tungos oli – varsinkin alkuiltapäivästä – melkoinen, mutta sinänsä tapahtuma oli ihan…no; oli ihan kivaa olla paikalla. Eri kirjakustantamoiden osastoilla oli erilaisia haastateltavia, mutta sanottava hukkui yleiseen hälinään, ellei sitten vartavasten asettunut jotakuta kuuntelemaan.

Petri Tamminen vaikutti kiinnostavalta kirjailijalta; pitänee tutustua joskus kirjailijan viimeisimpään teokseen ”Mitä onni on”. Herran puheiden perusteella pitäisi varmaankin pitää myöskin Veijo Meri -kuuri; Meri kuulemma osaa kirjoittaa täydellisen lauseen. Tamminen mainitsi muutaman muunkin suomalaisen kirjailijan hyvän lauseen/virkkeen taitajaksi, mutta eivätpä nyt nimet muistu mieleen…

Kuvittaja Heli Pukin maailma on sekä herkkä, että hauska; voitte tutustua siihen vaikkapa tämän linkin välityksellä!

Sinänsä kirjamessujen idea on hieman hassu; pitää maksaa sisäänpääsymaksu päästäkseen ostamaan kirjoja – no; itse sain vaparit (kiitos vaan, Leena!), mutta kuitenkin… Toki messuilla myytävät tuotteet on hinnoiteltu parhaimmillaan reilusti alle ”oikeiden” hintojen, mutta itse tyydyin haalimaan vain muutaman ”peruspokkarin” sen enempiä miettimättä; Mikko Rimminen ”Pussikaljaromaani”, Tuomas Vimma ”Toinen”, Steven Saylor ”Murha Via Appialla” ja Arturo Pérez-Reverte ”Yhdeksäs portti”.

Yritän nyt ensimmäistä kertaa blogini historiassa liittää mukaan kuvia – siis tunnelmia messuilta, olkaa hyvä (vaikka eihän näissä kuvissa nyt sinänsä ole paljoakaan hurraamista…)!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.